η θεατρική μηχανή
παραστάσεις
εραστάς του θεάτρου
Νέα & Ανακοινώσεις
τι έγραψε ο τύπος
επικοινωνία
 
ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ

ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θέατρου Καβάλας εκφράζουμε τη χαρά και την υπερηφάνεια μας για τα τρία βραβεία που απέσπασε η ομάδα “Θεατρική Μηχανή” με το έργο της Γιούλης Αποκατανίδου “Auto Stop” στο 28ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου Καρδίτσας. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους συντελεστές της παράστασης – εντός και εκτός σκηνής - μια και το θέατρο είναι συλλογική δουλειά και αυτή είναι η πιο μεγάλη αξία του.

Η πλούσια ερασιτεχνική θεατρική δραστηριότητα στην πόλη μας δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς συμπολίτες μας να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να “μορφωθούν” θεατρικά και κοινωνικά και να επενδύσουν στην εξέλιξη του χαρακτήρα και των δεξιοτήτων τους. Πνευματικοί και δημιουργικοί πολίτες σημαίνει πνευματική και δημιουργική πόλη, δυναμική παρουσία του συνόλου, ευστροφία και φαντασία, συλλογική συνείδηση και αλληλοσεβασμός, και το σημαντικότερο: δυνατότητα αξιολόγησης και επιλογών.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια επικουρικά σε όλες τις προσπάθειες ερασιτεχνικού θεάτρου, προάγει την ενασχόληση με το ερασιτεχνικό θέατρο, προσφέρει εξοπλισμό και γνώση, με στόχο την πληρέστερη αξιοποίηση της θεατρικής εμπειρίας που βιώνουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί αλλά και την διαμόρφωση τους σε ένα κριτικό και ενημερωμένο κοινό, που να απολαμβάνει συνειδητά τις επαγγελματικές θεατρικές προτάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Ευχόμαστε να προστεθούν και άλλες διακρίσεις στο ήδη πλούσιο βιογραφικό της “Θεατρικής Μηχανής” και αντίστοιχες επιτυχίες σε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες. Ελπίζουμε δε να παραμείνουν πάντα πιστοί στο στόχο τους: την ανεπιτήδευτη ενασχόληση με την τέχνη του θεάτρου και την αμείωτη προσπάθεια απόκτησης “εργαλείων” με στόχο την ποιοτική εξέλιξη των παραστάσεών τους.


ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Share on Facebook
 
a mediamax production