η θεατρική μηχανή
παραστάσεις
εραστάς του θεάτρου
Νέα & Ανακοινώσεις
τι έγραψε ο τύπος
επικοινωνία
 
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
Σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12
Μια μουσικοποιητική παράσταση του Κρίστοφερ Μπάκα που εξάγνισε την… «Παράνοια»
ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΠΑΠΑ’Ι’ΩΑΝΝΟΥ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Μια μουσικοποιητική παράσταση του Κρίστοφερ Μπάκα που εξάγνισε την… «Παράνοια»


Ήταν ένα έργο – αντίδοτο στην παράνοια, για το ανέβασμα του οποίου συνεργάστηκαν η Θεατρική Μηχανή με το Δ.Ω.Κ. με τα έσοδα να διατίθενται σε φιλανθρωπικό σκοπόΗ μουσικοποιητική παράσταση με τίτλο «Παράνοια», σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μπάκα, η οποία παρουσιάστηκε στην αίθουσα «Γ.Α. Παπαϊωάννου» Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και τη Θεατρική Μηχανή και με τα έσοδα να διατίθενται προς ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας Παιδιού (πρώην Παιδόπολη), μάλλον… παραπλάνησε το κοινό, αφού στην πραγματικότητα, μέσα από τη μουσική, την ποίηση και το χορό εξάγνισε με μοναδικό τρόπο την παράνοια της εποχής μας…

Κατά την είσοδό των θεατών στην αίθουσα, πραγματοποιούνταν και η είσοδό τους στο μυαλό ενός ανθρώπου. Ένα ιδιότυπο σκηνικό, στίχοι – σκέψεις και μουσικές, υπαγόρευαν χορευτικές κινήσεις στα βήματα ενός καθ’ όλα θεατρικού συλλογισμού προκαλώντας το κοινό να κοινωνήσει τον στοχασμό του, αλλά και να επικοινωνήσει μέσω της τέχνης με την τρέχουσα επικαιρότητα μέσα από μοτίβα που δεν αλλάζουν ανεξαρτήτως ερεθίσματος ή μεμονωμένης παρουσίασης. Η «Παράνοια», ως μια διαπεραστική ματιά στον καταιγισμό πληροφοριών που καθημερινά δέχεται ο άνθρωπος, μέσα από το πρίσμα μιας καλλιτεχνικής όμως προσέγγισης, κατάφερε να μετουσιωθεί από νοσηρή κατάσταση σε εμπνευσμένη δημιουργία. Ο χορός των «τυφλών σκέψεων», αλλά και των «σκέψεων κλόουν», ένας σαφής διαχωρισμός του σκηνοθέτη μεταξύ συναισθηματικών και μύχιων σκέψεων, ήταν το δίπολο επάνω στο οποίο κλήθηκε το κοινό να ισορροπήσει βρίσκοντας τον δικό του, υποκειμενικά ιδανικό συνδυασμό, συναινώντας ή παραλλάσσοντας τις εκδοχές τέτοιων συλλογισμών επί σκηνής.

Οι 13 ηθοποιοί έδωσαν, καθένας με τον δικό του ρόλο σ’ αυτό το οπτικοακουστικό δρώμενο, το ύφος και το στίγμα από συμπαγείς παρουσίες που αριστοτεχνικά εκπροσωπούσαν όχι μόνο όσα μπορεί να άρθρωναν, αλλά και τις πρωταρχικές έννοιες τις οποίες μπορεί να εξερευνούσαν, όπως η αγάπη. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, λοιπόν, συμμετείχαν και οι θεατές, οι αντιδράσεις των οποίων οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο στην πραγματικότητα για μία αρχική πλάνη, αφού η παράσταση αποτέλεσε τελικά το αντίδοτο σε μια… παράνοια.

Λυδία ΕΛΙΟΓΛΟΥ
lydelioglou@gmail.com
24/04/2012
Μουσική, ποίηση και χορός μέσα από την «Παράνοια» του Christopher Baka
ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΠΑΠΑ’Ι’ΩΑΝΝΟΥ»
Μουσική, ποίηση και χορός μέσα από την «Παράνοια» του Christopher Baka


Η νέα θεατρική δουλειά του Κρίστοφερ Μπάκα, ανεβαίνει με την στήριξη της Θεατρικής Μηχανής και του Δημοτικού Ωδείου, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στην ΠαιδόποληΗ Θεατρική Μηχανή Καβάλας, επιστρέφει σχεδόν άμεσα, μια και έπειτα από το ανέβασμα της εφηβικής παράστασης «Νεκρός Ξανά», παρουσιάζει μια παράσταση που σκηνοθετεί ο Christopher Baka, και έχει τίτλο «Παράνοια». Η παράσταση στο πλαίσιο της οποίας η μουσική συναντά την ποίηση, έχει την στήριξη και του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 20 ως και την Κυριακή 22 Απριλίου στην αίθουσα «Γιάννη Α. Παπαϊωάννου» του Δ.Ω.Κ. με τα έσοδα μάλιστα να διατίθενται για τους σκοπούς της Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος».

Η επεξεργασία των κειμένων της παράστασης έγινε από την Γιούλη Αποκατανίδου, ενώ συμμετοχή έχουν ως Τύφλες Σκέψεις οι Ιάσμη Ματζουράνη, Μένη Κόκκινου, Μαρία Κολτσακίδου, Δέσποινα Γιαρματζίδου, Νίκος Σπυρέλης, Δημήτρης Καγιάσας, Παναγιώτης Καραγκιαούρης, Κατερίνα Ηλιάδου, Ελευθερία Τσαρτσάρη, Παναγιώτης Ανθόπουλος και Βιβή Θεοδωρίδου. Επίσης παίζουν οι Γιούλη Αποκατανίδου (κλόουν Νο1) και Έλενα Χωματά (κλόουν Νο2).

Σε ότι αφορά τους συντελεστές, ο Christopher Baka, έχει έναν πολυσύνθετο ρόλο ως υπεύθυνος για μια σειρά από πράγματα (ποιήματα, κείμενα, σκηνοθεσία, μετάφραση, μουσική, ήχος, φωτισμοί, αφίσα και πρόγραμμα της παράστασης). Ο κ. Μπάκα, για την μετάφραση συνεργάστηκε με την Έλενα Χωματά, ενώ η Γιούλη Αποκατανίδου, ανέλαβε την επεξεργασία των κειμένων. Επίσης συμμετέχουν οι Αντιγόνη Τσαφή (σκηνογραφία), Ιορδάνης Καλαϊτζίδης (φώτα) και Βιβή Θεοδωρίδου (μακιγιάζ).

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9 το βράδυ, ενώ η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πραγματοποίηση των βουλευτικών εκλογών στις 6 Μαϊου, που τελικά ανακοινώθηκε χθες, ουσιαστικά αναβάλει τη νέα παράσταση της Θεατρικής Μηχανής με τίτλο «Ασανσέρ» που θα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 4 Μαϊου στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Πιθανότατα η παράσταση θα ανέβει τελικά τον επόμενο Οκτώβρη. Έτσι σύμφωνα με τον διευθυντή της Θεατρικής Μηχανής Καβάλας Δημήτρη Ντουμπουρίδη, τελικά η φετινή θεατρική σεζόν, θα κλείσει το σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου με την συμμετοχή της στο μουσικοθεατρικό δρώμενο δρόμου «Άνοιξη των Ποιητών» που διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.

Άγγελος ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ

(angelos.kalogrias@gmail.com)
13/04/2012
Τα «Θεατρικά Μηχανάκια» παρουσίασαν την παράσταση «Νεκρός ξανά»
Εφημερίδα Εβδόμη Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Το εφηβικό τμήμα της Θεατρικής Μηχανής, ανέβασε το έργο του William Mastrosimone “Bang – Bang, you’re dead” για την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου

Οι έφηβοι ηθοποιοί Δημήτρης Κουκιάς, Ανέστης Μορφίδης, Κατερίνα Φλωρέντζη, Σοφία Εμμανουηλίδου, Αναστασία Τσανουσίδου, Δήμητρα Κουλαξίζη και Τόλης Ατζεμιδάκης, πρωταγωνίστησαν στο κοινωνικό – ψυχολογικό δράμα Γουίλιαμ Μαστροσιμόν «Νεκρός Ξανά» το οποίο χειροκροτήθηκε από τους αρκετούς θεατές που συνέρευσαν στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, σ’ ένα τριήμερο παραστάσεων που ολοκληρώθηκε χθες.

Όπως συνέβη και με το έργο του Ερίκ Εμανουέλ Σμιτ με τίτλο «Αγαπητέ Θεέ» που ανέβηκε προ διετίας από τα λεγόμενα «Θεατρικά Μηχανάκια», τα έσοδα του τριημέρου διατέθηκαν για την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Καβάλας, πράγμα που κάνει δυο φορές αξιέπαινη την προσπάθεια των παιδιών, τα οποία μάλιστα διάβασαν το κείμενο του William Mastrosimone, “Bang – Bang, you’re dead”, κάνοντας τα ίδια τα παιδιά την μετάφραση του κειμένου του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα.

Το κείμενο σχετίζεται ένα αληθινό γεγονός που συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1998, όταν ένας έφηβος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του και πέντε συμμαθητές του. Ο Δημήτρης Κουκιάς, έχοντας το ρόλο του δολοφόνου Αλέξη, φυλακισμένος πια, πλαισιώνεται από μορφές συμμαθητών του οι οποίοι βασανίζουν το μυαλό του ρωτώντας τον «γιατί»… Αυτή η εσωτερική μάχη αποκαλύπτει ένα παιδί ευαίσθητο, που «σπάει» όταν ο περίγυρος του τον υποτιμά, τον αμφισβητεί και τον ειρωνεύεται. Μόνον που οι θάνατοι δεν είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι και κάθε ψυχή που χάνεται δε γυρνά πίσω και όταν πλέον αυτό γίνεται συνείδηση είναι πολύ αργά…

Την σκηνοθεσία είχε ο διευθυντής της Θεατρικής Μηχανής Δημήτρης Ντουμπουρίδης, τα σκηνικά και τα κοστούμια δημιούργησε η Αντιγόνη Τσαφή, υπεύθυνος για τον ήχο ήταν ο Παύλος Ξανθόπουλος, ενώ τη μουσική επιμελήθηκε ο Νίκος Σπυρέλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δραστηριότητα της Θεατρικής Μηχανής συνεχίζεται το τριήμερο από Παρασκευή 20 μέχρι Κυριακή 22 Απριλίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα «Γιάννη Α. Παπαϊωάννου» του Δημοτικού Ωδείου, με το ανέβασμα της μουσικοποιητικής παράστασης του Κρίστοφερ Μπάκα, με τίτλο «Παράνοια». Και εδώ υπάρχει φιλανθρωπικός σκοπός μια και τα έσοδα θα διατεθούν στην Παιδόπολη «Άγιος Γεώργιος».

Άγγελος ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ
(angelos.kalogrias@gmail.com)
09/04/2012
“AUTOSTOP” ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
Πολύ γέλιο, μέσα από τα παράξενα της χώρας και των ανθρώπων της

Ένα “autostop” μέσω του οποίου θα βρεθείτε κατάφατσα με «κάθε καρυδιάς καρύδι» είναι η κωμωδία της Γιούλης Αποκατανίδου, που ανεβαίνει ως την Κυριακή στην αίθουσα «Παπαϊωάννου»

Πώς μπορούν να βρεθούν μέσα σ’ ένα συνηθισμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο χίλιοι – δυο άνθρωποι, καθένας από τους οποίους είναι ένα παζλ της ίδιας εικόνας, της εικόνας της ελληνικής κοινωνίας; Αρκεί να είναι χαρακτήρες που έπλασε στο μυαλό της η Καβαλιώτισσα θεατρική συγγραφέας Γιούλη Αποκατανίδου, για ένα “Autostop” θεατρικό που επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ στις 9 ως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Γιάννη Ανδρέου Παπαϊωάννου» του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, από τη Θεατρική Μηχανή Καβάλας.

Μια μικρή απόσταση (Θεσσαλονίκη – Καβάλα), ένα μικρό αυτοκίνητο (ένα υποθετικό “ντεσεβό”), μέρος ενός κινηματογραφικού γυρίσματος κωμωδίας που και το ίδιο μια κωμωδία είναι! Αυτά σε συνδυασμό με το σκηνοθετικό εύρημα του αυτοκινήτου που μοιάζει και λίγο με σαλονάκι (ότι πρέπει για κουβεντούλα), φώτα, μουσικές και είκοσι κεφάτους ερασιτέχνες ηθοποιούς, δίνουν ένα αποτέλεσμα που βγάζει πολύ γέλιο! Γέλιο με τα παράξενα της χώρας και των ανθρώπων της, αλλά σε κάθε περίπτωση πολύ γέλιο, το οποίο αξίζει να οδηγήσει τα βήματα σας στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» για την παρακολούθηση κάποιας από τις επτά παραστάσεις που απομένουν!

Το κουτσομπολιό, η κακότητα, η υποκρισία, ο ωχαδελφισμός και η υπερβολή που χαντακώνουν τη χώρα, ανακατεύονται μαζί με το φιλότιμο, την τρυφερότητα και την αγάπη που – ελπίζουμε πως – την σώζουν, μέσα σ’ ένα δίωρο ταξίδι από την συμπρωτεύουσα προς την δική μας πόλη, γεμάτο από… “autostop”, όπου ένα ζευγάρι καλών ανθρώπων, βρίσκει τον μπελά του παίρνοντας διαδοχικά από μια σούπερ κουτσομπόλα, μέχρι μια ετοιμόγεννη!!! Το γέλιο όμως δεν είναι εκεί μονάχο, μια και η παράσταση αυτή έχει την ιδιότητα να σου θέτει το ερώτημα «γελάς με τα χάλια των άλλων ή μήπως με το δικό σου»;

Στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Κρίστοφερ Μπάκα (ο οποίος έχει την επιμέλεια της μουσικής και φρόντισε για τα σκηνικά), εμφανίζονται οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Ανδρέας Ελαίας, Δημήτρης Καγιάσας, Βιβή Θεοδωρίδου, Μαριέλα Κωνσταντινίδου, Ρένα Πολίτου, Δημήτρης Κουκιάς, Δήμος Σιούλας, Νίκος Παρασχίδης, Νικηφόρος Θωμαϊδης, Μπάμπης Καρανλίκ, Παναγιώτης Ανθόπουλος, Σάντυ Παπαδοπούλου, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Νικηφόρος Θωμαϊδης, Αγγελική Λαδά, Έλενα Χωματά, Αγγελική Λαδά, Γιούλη Αποκατανίδου, Ελευθερία Τσαρτσάρη και Ιάσμη Μαντζουράνη. Την διεύθυνση της παραγωγής έχει ο Δημήτρης Ντουμπουρίδης και η συγγραφέας Γιούλη Αποκατανίδου, είναι βοηθός σκηνοθέτη.

Επίσης συμμετέχουν οι Έλενα Χωματά (ενδυματολόγος), Μανόλης Κατσικούλης (φροντιστής), Μαριλίζα Ζέκου (μακιγιέρ), Παύλος Ξανθόπουλος (φωτιστής), Σάντυ Παπαδοπούλου (υπεύθυνη ήχου), Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας (φωτογραφίες παράστασης), Βαγγέλης Φέρελης (φωτογραφία αφίσας) και Κατερίνα Κελέσογλου (σχεδιασμός αφίσας και προγράμματος).

Άγγελος ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ

(angelos.kalogrias@gmail.com)
15/12/2011
«Autostop»
ΕΦ. ΠΡΩΙΝΗ
ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 3/12/2011

ΒΟΥΛΑ ΘΑΣΙΤΟΥ - ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ


Γέλασαν με τη ψυχή τους.

Να 'ναι καλά ο θίασος του «Autostop»Άφθονο γέλιο, τόσο αναγκαίο λόγω της δύσκολης καθημερινότητας, πρόσφερε ο θίασος της Θεατρικής Μηχανής που το βράδυ της Πέμπτης στο θεατράκι του Δημοτικού Ωδείου παρουσίασε τη νέα παραγωγή με τίτλο «Autostop» και με υπογραφή Γιούλης Αποκατανίδου. Έξυπνο κείμενο, έξυπνη σκηνοθεσία, έξυπνο σκηνικό, ενδιαφέρουσα μουσική επιμέλεια και μπόλικο μεράκι ήταν τα επιμέρους στοιχεία, που απάρτισαν την 24η παραγωγή της Θεατρικής Μηχανής. Το έργο που επιλέχθηκε είναι ελληνικό και ειδικότερα καβαλιώτικο μιας και το υπογράφει η συντοπίτισσα μας συγγραφέας Γιούλη Αποκατανίδου.

Το στόρι αν και απλό, ωστόσο εμπλουτίζεται με χαρακτηριστικές σύγχρονες ανθρώπινες φιγούρες, οι οποίες μετατρέπονται επί σκηνής σε καρικατούρες. Έτσι όμως αποτυπώνουν τη μοντέρνα καθημερινότητα του καθενός, έστω κι αν οι μεγεθυμένες ή υπερβολικές συνθήκες οδηγούν το κοινό σε αυθόρμητα γέλια. Το βράδυ της Πέμπτης, πρώτης ημέρας παρουσιάσεως του έργου, αυτά τα αυθόρμητα γέλια δεν ήταν μόνο πολλά, αλλά επιπλέον ήταν κι εκκωφαντικά. Βασική αιτία φυσικά, πέραν της γενικότερης συνεισφοράς, ήταν συγκεκριμένοι ηθοποιοί που επί της ουσίας έδωσαν «ρεσιτάλ».

Ουδέποτε είχα εξετάσει τη ζωή μου και όσους μπαινο - βγαίνουν σ' αυτή ως ένα όχημα το οποίο οδηγώ, επιβιβάζοντας κι αποβιβάζοντας κάθε λογής autostopιστές. Να όμως που το έπαθα κι αυτό, αφού παρακολούθησα την παραγωγή που ανέλαβε ο Δημήτρης Ντουμπουρίδης. Πράγματι, αναλογίστηκα, «όταν κλείνουμε τα μάτια, είμαστε εμείς στο τιμόνι, είμαστε εμείς που κάνουμε οτοστόπ, είμαστε εμείς που κρίνουμε και κρινόμαστε». Εμείς είμαστε που οφείλουμε να «προσπαθήσουμε τουλάχιστον να αφήσουμε στα παιδιά μας λίγο καλύτερο τον κόσμο απ' ότι τον βρήκαμε».ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ..

Την πλοκή της ιστορίας δεν πρόκειται να την αποκαλύψω στη λεπτομέρειά της, αφού η παράσταση θα συνεχίσει να φιλοξενείται στην αίθουσα «Γιάννη Ανδρέου Παπαϊωάννου» του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, από την Πέμπτη 1 έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Συνιστώ επομένως όσους είναι σκασμένοι, αγανακτισμένοι, χολωμένοι, απογοητευμένοι, να προσέλθουν στο θεατράκι και να επιστρέψουν στο θίασο να τους ταξιδέψει έστω και για δύο περίπου ώρες από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Καβάλα. Συνιστώ στο κοινό να επιβιβαστεί στο κόκκινο Ντεσεβώ του Άλκη και της Ιωάννας. Να αντιμετωπίσουν μαζί τους τις προβλεπόμενες ή απρόβλεπτες φιγούρες που θα καθίσουν στο πίσω κάθισμα και να διαπιστώσουν πόσο «οικτρά» μοιάζουν με τους διπλανούς μας.

Εκείνο όμως που προτίθεμαι να αποκαλύψω είναι ότι ο πολυαγαπημένος μου Ανδρέας Ελαίας στο ρόλο του σκηνοθέτη, γράφει μία ακόμη λαμπρή σελίδα στο θεατρικό βιογραφικό του. Αηδιαστικά αμερικανάκι, αηδιαστικά γκέι, αηδιαστικά νευρόσπαστο, το άτομο που κατέχει το μυστικό να διεκπεραιώνει θαυμαστά κάθε νέο ρόλο κι αυτή τη φορά «τα σπάει». Σαφώς κι αρκετοί ακόμη από το καστ καταγράφουν τη δική τους προσωπική επιτυχία, αλλά για τους φανατικούς οπαδούς του Ανδρέα η νέα παράσταση είναι must.

Τα εύσημα ανήκουν βεβαίως στον άνθρωπο που ανέλαβε ως «πολυμηχάνημα» να μεριμνήσει για τη Σκηνοθεσία - Σκηνογραφία - Μουσική επιμέλεια - Ηχητικά εφέ & Φωτισμοί - Video λήψεις. Αναφέρομαι στον Christopher Baka τον οποίον οι καβαλιώτες γνωρίζουν ήδη για τη δουλειά του στο Δημοτικό Ωδείο. Η συνεργασία του Δημήτρη Ντουμπουρίδη με τον Christopher Baka είναι ομολογουμένως μια ευτυχέστατη συγκυρία που μακάρι να έχει και συνέχεια. Τα υπόλοιπα προκαλώ το κοινό να τα ανακαλύψει μόνο του επί σκηνής και σίγουρα δε θα χάσει! Αντιθέτως, θα χαλαρώσει, θα ξεχαστεί έστω και για λίγο και κυρίως θα γελάσει, απολαμβάνοντας τα ταλέντα ατόμων που συναντά στους δρόμους της πόλης του.

Προς ενημέρωση οφείλω να υπενθυμίσω ότι στην παράσταση «Autostop» παίρνουν μέρος με τη σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί:

Άλκης= Δημήτρης Καγιάσας

Ιωάννα = Κωνσταντίνα Κανδυλίδου

Σούζυ= Μαριέλα Κωνσταντινίδου

Μαρίκα= Ρένα Πολίτου

Θανάσης= Δήμος Σιούλας

Άρης= Νίκος Παρασχίδης

Τροχονόμος= Μπάμπης Καρανλίκ

Αξιωματικός= Παναγιώτης Ανθόπουλος

Παπάς= Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης

Στράτος= Νικηφόρος Θωμαΐδης

Μάντυ= Έλενα Χωματά

Φωνή Σάκη= Νικηφόρος Θωμαΐδης

Κινέζα= Αγγελική Λαδά

Βασιλική= Ελευθερία Τσαρτσάρη

Βιολέτα= Ιάσμη Μαντζουράνη

Νίκος= Παναγιώτης Ανθόπουλος

FILM CREW

Σκηνοθέτης: Ανδρέας Ελαίας

Βοηθός σκηνοθέτη: Βιβή Θεοδωρίδου

Cameraman: Δημήτρης Κουκιάς

Τεχνικός: Νικηφόρος Θωμαΐδης

Ηχολήπτρια: Σάντυ Παπαδοπούλου

Μακιγιέζ: Αγγελική Λαδά

Βοηθός τεχνικού: Γιούλη ΑποκατανίδουΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Βοηθός σκηνοθέτη: Γιούλη Αποκατανίδου

Ενδυματολόγος: Έλενα Χωματά

Φροντιστής: Μανόλης Κατσικούλης

Μακιγιάζ: Μαριλίζα Ζέκου

Φώτα: Παύλος Ξανθόπουλος

Ήχος: Σάντυ Παπαδοπούλου

Photo Αφίσας: Βαγγέλης Φέρελης

Αφίσα - Πρόγραμμα: Κατερίνα Κελέσογλου

Φωτογραφίες: Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας

Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κεραμεύς - Ντουμπουρίδης


02/12/2011
Σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12
 
a mediamax production